Toyota Tundra Forums banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Administrator
Joined
·
589 Posts
Discussion Starter #1

·
Forum Admin
Joined
·
8,219 Posts
not deliberate, it's a quirk that's been happening since the upgrade.

I have manually fixed this incident. I'd rather not have to manually fix all of them. :eek:
 

·
Administrator
Joined
·
589 Posts
Discussion Starter #4
so all of them are not going to right links?

Was this mentioned before (sorry if I was not paying attention, I assume that someone else was handling the case then)

Lee
 

·
Forum Admin
Joined
·
8,219 Posts

·
Administrator
Joined
·
589 Posts
Discussion Starter #6
yes it was mentioned

I believe it's happening to links referencing specific posts rather than thread links?

A good thread to test link redirects is his one: http://www.tundrasolutions.com/forums/1gen-member-mods-build-threads-write/68024-diy-do-it-yourself-user-knowledgebase/

It's got a few dozen thread links within it.
not deliberate, it's a quirk that's been happening since the upgrade.

I have manually fixed this incident. I'd rather not have to manually fix all of them. :eek:

testing for Jeff

Helena
 

·
Administrator
Joined
·
84 Posts
Testing reply, ignore..

Jeff M
 

·
Administrator
Joined
·
589 Posts
Discussion Starter #9
Do you still have the correct images those should be so we can fix the crosswire? I assume someone's bbq post now has filters in it.

Kyle
 

·
Forum Admin
Joined
·
8,219 Posts
I think they're in my photo gallery, but I don't know how to get there.

There used to be a button under your profile pic where you could instantly access each member's photo gallery from any post.

This update has been murder.
 

·
Forum Admin
Joined
·
8,219 Posts
@tundradm

yes, there was a hotlink to users' albums, something like "Photos: 87" and you could click on the ##. It may have been just a link "Member's Pics".
 
1 - 14 of 14 Posts
Top