Toyota Tundra Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #1
Since I bought my CM a little over a month ago, there has been three different instances where the radio goes crazy for about 10min after starting the truck. It did it this morning.

By crazy I mean - any button ejects a CD (6 disk changer) and/or turns the radio completely off. And each time I would turn the radio back on, it would just eject another CD. I have noticed it doesn't matter if I'm listening to ipod (via aux), XM, FM, or CD. It just happens...

Each instance the radio display is jibberish - some Japanese symbols, some "&*^&%&^".

Any advice? It goes away after a while of running, but I don't understand why it is doing that. No other functions on the truck seem to suffer as if it were not getting enough power to operate or something...
 

·
Mark it eight, Dude...
Joined
·
4,373 Posts

·
Premium Member
Joined
·
5,467 Posts
MaylonTRD is right (as usual). It will only get worse from here. Get the dealer to replace it.
 

·
Mark it eight, Dude...
Joined
·
4,373 Posts
MaylonTRD is right (as usual). It will only get worse from here. Get the dealer to replace it.
Thanks mendonsy! That was just the threads I found on the first page of my search. I think the problem was so bad they even changed the radio finally for the 2010's.
 

·
Premium Member
Joined
·
5,467 Posts
Thanks mendonsy! That was just the threads I found on the first page of my search. I think the problem was so bad they even changed the radio finally for the 2010's.
About time!! I am on my third radio. All were replaced under warranty.
 

·
Registered
Joined
·
1,135 Posts

·
Registered
Joined
·
7,461 Posts
mine still works fine!! (knock on wood)
 
1 - 7 of 7 Posts
Top